Rengøring overflader

RENGØRING OVERFLADER

 

Her er anvisning til rengøring af forskellige overflader, findes din overflade ikke her eller tekstil, kan du spørge på info@furnbyox.dk

 

TRÆRENGØRING

Træ rengør med en mikrofiberklud, skyllet op med varmt vand. Tør altid op efter rengøring. Må ikke vaskes med rengøringsmidler. Eventuel væske eller andre rester skal fjernes straks for at undgå absorption og permanente pletter. Dette gælder kun for ubehandlede overflader som er rustikke eller massive.

 

 

LÆDER

Rengør med en mikrofiberklud, vædet med vand. Må ikke vaskes med rengøringsmidler. Eventuel væske eller andre rester skal straks fjernes for at undgå absorption og permanente pletter.

* Passer til ægte og regenereret læder

 

 

 

NYLON

Rengør med en mikrofiberklud, gennemblødt i koldt vand. Undgå brug af klor og opløsningsmidler. Eventuel væske eller andre rester skal straks fjernes for at undgå absorption og permanente pletter.

 

METHACRYLATE

Rengør med en mikrofiberklud, gennemblødt i neutral sæbe eller neutrale rengøringsmidler fortyndet i vand. Undgå at bruge opløsningsmidler. Brug absolut ikke ethylalkohol, ammoniak, acetone eller triklorethylen.

 

METAL

Metal Rengør med en mikrofiberklud, gennemblødt i neutral sæbe eller neutrale rengøringsmidler fortyndet i vand. Rensemidler der indeholdende alkohol, granulære rensemidler og opløsningsmidler generelt. Til andre overflader anbefales en specifik rengøringsmiddel til de enkelte metaller.

 

CHROMED ABS

Rengør med en mikrofiber klud, gennemblødt i vand. Undgå bomuldstøj, papirtøj, granulært klæbemiddel, som kan opacificere eller ridse overfladen. Brug ikke rengøringsmidler eller opløsningsmidler.

 

POLYETHYLENE

Rengør med en mikrofiberklud, gennemblødt i neutral sæbe, flydende rensemidler eller affedtningsmiddel. Brug af damp er tilladt, ethylalkohol eller fortyndere. Undgå slibende svampe og granulære rengøringsmidler, der kan beskadige overfladen.

 

POLYCARBONAT

Rengør med en mikrofiber klud, gennemblødt i neutral sæbe eller delikat rensemiddel fortyndet i vand. Undgå anvendelse af ethylalkohol eller tilstedeværelsen af ​​små mængder acetontrichlorethylen eller ammoniak eller opløsningsmidler. * også til brandhæmmende polycarbonat klasse 1


POLYPROPYLENE - PLAST

Rengør med en mikrofiberklud, gennemblødt i neutral sæbe eller neutrale rengøringsmidler fortyndet i vand. Brug af damp er tilladt. Undgå papirtøj, slibende svampe og granulære rengøringsmidler, der kan beskadige overfladens egenskaber. * også til brandhæmmende polypropylen klasse 1.

 

TEKSTIL

Vi bruger en række tekstiler til vores møbler. Af denne grund er det vigtigt, at du tjekker stoffets tøjvaskrådgivning på den respektive stofleverandørs hjemmeside før rengøring eller behandling af dine møbler. Regelmæssig rengøring er vigtigt for et møbel for at opretholde sit udseende og varige lang tid. Støv på daglig rengøring og tør spil op, før den er tørret. Brug et produkt, der er egnet til vask eller lunkent vand for at opløse pletter. Et alternativ kan være at piske op skum af varmt vand og rengøringsmiddel og brug skummet som en møbelvaske. Vand og rengøringsmidler bør først anvendes efter førstestestning på en mindre synlig del af stoffet først. Undgå at gnide, da dette kan beskadige fibrene i stoffet. Nærmere vasketøjsrådgivning for hvert stof findes på den respektive stofleverandørs hjemmeside. Aftageligt tekstil kan vaskes i henhold til vaskerådgivning på den respektive stofleverandørs hjemmeside

 

 

LAMINAT

Tør tør eller fugtig klud under daglig rengøring. Et mildt miljøvenligt rengøringsmiddel kan f.eks. Anvendes. sæbe. Tør altid tørt med en tør klud. Brug ikke vaske- og rengøringsmidler med slibemidler eller slibemidler. Pletter fra f.eks Blæk-, vin- og vokskridt fjernes ved hjælp af acetone eller T-rød. Tør med vand og et mildt miljøvenligt rengøringsmiddel, f.eks. sæbe og tør derefter tørre.

 

 

 

LINOLEUM

Til vedligeholdelse og rengøring af din linoleumsoverflade, forhandler vi Linoleumspleje til rengøring og pleje af FORBO LINOLEUM

Man kan ogås piske sæbespåner op eller brug brunsæbe, give pladen et godt lag, skyl godt efter med lunkent og koldt vand, så overfalden virker ren og ikke klistret.