Om os

MILJØRIGTIGE KONTORMØBLER - FURN BY OX er en underlæggende side til vores hovedside FURN BY OX.
 


Danmarks største online forhandler af miljørigtig kontormøbler. Vi sælger kun kvalitets kontormøbler som er af den højeste og bedste kvalitet.

Hos Miljørigtige Kontormøbler fokouseres der udelukkende på møbler certificeret med enten EU blomsten, Möbelfakta eller Svanemærket. De produkter vi sælger her på siden understøter Svanemærket, Ecolabel og Möbelfakta. I kan se yderligere specifikatiner under det enkelte produkt.

Vi samarbejder med nogen af Nordens største producenter indenfor møbler til kontraktmarked. Vi producerer ikke selv møblerne men vi forhandler møbler og møbelinventar med fokus på bæredygtighed. Vi arbejder kun med anerkendte og gennemtestede produkter der er på markedet.
 

Hos Miljørigtige Kontormøbler sælger vi hæve sænke borde, kontorstole, kantinemøbler, konferencemøbler, undervisningsmøbler og loungemøbler samt lydisolering og meget meget mere. Alt dette er bæredygtigt, men på hver sin måde.

Vi leverer også flotte luksus kontormøbler i bæredygtigt materiale. Stort udvalg af reoler til opbevaring på kontoret eller i privaten.

 

Vi har i mange år forhandlet kontormøbler til privat og erhverv og har været med til at styrke arbejdspladserne og gøre dem bedre rent ergonomisk. Vi støtter op om høj ergonomi på arbejdspladsen samt genanvendelsen af kontormøbler.

Miljømæssigt og ergonomisk har vi korrekte kontormøbler. Vi kan sammen med Jer vuderdere de enkelte medarbejders arbejdsplads og samtidig hjælpe optimalt med at få optimeret arbejdspladsen så dens funktionalitet er den bedste for alle.

 

 

 

De produktionssystemer vi har idag, bliver brugt til at reducere energiomkostninger og de tilhørende ressourcer der bruges til fremstiling af dele til kontormøbler og møbler generelt. Der er idag en større udnyttelse af de råstoffer vi kender og de er med til at minimere produktions affald.

Vi støtter op omkring bæredygtighed og miljøvenlige møbler da vi støtter op om at reducere mængden af affald og skabe værdi med vores kunder og dermed forhandle bæredygtige materialer i nye kontorer og indretning. Vi er meget opmærksomme på at de produkter vi sælger er nogen som skal være genanvendelige og kan indgå i en produktion af nye produkter.

Vi giver altid rådgivning til vores kunder og vejledning i produkterne og produkternes kvalitet og styrke i forhold til det ønskes brug af produktet.

 

Vi er klar til at hjælpe med det samme og kan altid give svar på spørgsmål i forhold til indretning eller køb af kontormøbler, både til virksomheden og til privaten.