Indretningshjælp

Har i brug for hjælp og professionel rådgivning omkring indretning af kontor? Så kan vi hjælpe jer.

 

Det fungere nemt og enkelt og er helt gratis. Vi får nogen inputs fra jer om hvad i kunne tænke jer og nogen ønsker, derefter laver vi et lille uforpligtende møder hvor vi kommer med et godt tilbud til jer.

Det skal siges at hvis det kun er tilbud som i ønsker uden tegning så er der ingen betaling for det.

 

Prisen, hvis i ikke ønsker at handle videre med os om opgaven efter et tilbud og tegninger er tilsendt vil dette blive faktureret med 5.000,- prisen er for udarbejdese, forslag, skitse, besøg og omfanget af opgaven.

Vi kan aftale en fast pris hvis det indgår et meget omfattende projekt med samarbejde med andre aktører.

 

Hvis i finder ud af at i gerne vil modtage tilbudet på et senere tidspunkt og køber produkterne fra os, vil de 5.000,- blive modregnet på faktura, dette skal dog være inden der er gået 5 måneder.

 

Vi kigger meget på virksomhedens profil når vi indretter og dermed vil virksomheden også få en indretning der stemmer overens med virksomhedens profil.

 

Vi kan kundetilpasse vores inventar så det passer lige til jeres profil!


 

Hos FURN BY OX giver vi en professionel rådgivning til indretning af kontor og virksomhedsområder.

 

Hvis i ønsker et møde sammen med os, vil vi tage prøver med og så vil vi gennemgå de forskellige overflader, kvalitet, design og prisklasser samt miljøgodkendelser sammen med jer.

 

Fremtoningen på en arbejdsplads kan være meget forskelligt, da vi idag ser et mere dynamisk og kreativt univers med de møbler der bliver lavet til erhverv idag.

 

Vi kan sammen indgå en aftale som vi finder en løsning der passer til jer og jeres virksomhed.

 

Vi viser herover noget af det sidste nye og moderne kontor, her vist med mange detaljer og et nordisk touch - giver flot et roligt arbejdsmiljø!

 

Vi kan komme med forslag til jer, hvis i ønsker det. Her kan vi vise et gennemarbejdet udvalg af kontorinventar, møbler, belysning, tekstiler, farver og meget mere.

 

Vi kan også tage et kig på jeres virksomhed og indretning nu, og se om vi sammen kan få jeres værdier og budskaber ført ind i indretningen hvis den ikke allerede kommer til udtryk på en ordentlig måde. Det kunne være der var behov for en helt ny indretning og en omrokering i forhold til pads, materialevalg, farvevalg på eksisterernde interiør m.m.

 

KLÆD JER PÅ TIL MØDET

For at give jer den bedste oplevelse og et godt samarbejde, vil vi gerne at i på forhånd får afstemt, hvilken retning i vil tage, rent overflademæssigt og farvemæssigt. Dette kan være med til et lette processen en del, da vi kommer med professionelt ov erblik og skal udarbejde tilbud derfra. Hvis der er flere beslutningstagere som ikke vil være med til mødet, er det også vigtigt at der er afstemt hvilke forventinger de ønsker i forhold til hele processen og slutresultatet.

 

Har I mål faste tegninger, eller blot målt de aktuelle rum op længde og bredde er det fint.

 

En god ide, vil også være at i laver en prioriteringsliste, hvis i har nogen problemer eller udfordringer i forvejen som er vigtigt at vi får løst.

 

Vi kan også sagtens holde mødet selvom i ikke har haft tid eller taget nogen tanker om ovenstående.

 

DESIGNET

Det kan også være at i kun har brug for en forandring i virksomheden. Det kan være en super let løsning og knap så dyr løsning, hvis i vælger at forandre noget af det eksisterende interiør i allerede har. Dette kan gøre stille og roligt i faser med et helt område eller tage et bestemt område af gangen.

 

Dette kan gøres på flere måder. Det nemmeste vil være hvis i er afklaret med hvilke forandringer i ønsker, evt. lave en liste, det kan være i ønsker en makeover af bestemte møbler der er nedslidste.

 

Hvis i f.eks. har en masse hæve sænkeborde og jeres plader fra de gamle borde er slidte eller trænger til en pæn opdatering, så kan i altid udskifte jeres plader med nye plader, f.eks. linoleums plader og evt. i en anden form. På den måde kan i skabe et nyt look uden det behøver at være omfattende og ikke mindst dyrt.Dette kan selvfølgelig laves på alle eksisterende borde i virksomheden med det samme eller løbende som I ønsker dette. Vores overflader kan vi producere ud i fremtiden, da det kommer fra dansk produktion. 

Samtidig vil vi eks. foreslå, at I udskifter papir kurve, får sat nye opbevarings moduler på bordene, eks. penne bakker, som er billige men meget funktionelle tilkøb, og som vil føles som noget dejligt nyt til den enkelte. 

Det kunne være mødebordene skulle udskiftes med en mere afslappet stil ala lounge. Eller omvendt. 

Igen kan man hvis man har kunder/besøgende og er træt af at de "træder" direkte ind på kontorer, sætte en lille "skranke" op for få midler, se under vores skranke

Har man i sin tid fået købt kontorstolene for billige, eller har de ikke helt levet op til forventningerne, kan man i dag købe utrolig mange smarte stole, som i sig selv, blot ved at deres smarte udseende og store funktionaliteten kan være en kæmpe forandring i virksomheden,

 

 

Bordrammer og bordplader efter special mål, valgfri mål, farve og overfalde på palde.