Indretning af erhverv

Ens arbejdsplads har brug for et kontor, og rum der understøtter og motiverer innovative ideer. Det er vigtigt at ens arbejdsplads giver rum til innovative ideer og dette har en stor indflydelse på succes som bliver opnået i firmaet og omkring medarbejderene.

Et kontor bestående af et sammensat arbejdsmiljø er et perfekt kontor, da det giver resultat af et kreativt og "rummeligt arrangement"

Ovenstående er vejen til at kunne skabe en innovativ og effektiv virksomhed.
 

Hvordan kan man give medarbejderne de rette arbejdsforhold?
Hvordan kan man designe et rum, der opfylder behovene i en bestemt virksomhed?
Hvordan kan man skabe et rum, der understøtter, motiverer og inspirerer medarbejdere til at komme med innovative ideer?

 


De områder på arbejdspladsen som kan være med til at give et godt arbejdsmiljø og samtidig motivere, er med til at påvirke de handlinger der findes sted på kontoret og er med til at motivere til de opgaver der bliver løst.

Mindre arbejdsområder hvor man kan løse en opgave i frem og ro, om det er i et større rum med akustiske skærmvægge eller mindre rum som er lukket af, har enhver virksomhed brug for.

Hvis der skal holdes møder, lige meget om det er de formelle eller uformelle, er det også vigtigt at have plads. Brug kabiner eller mødelokaler af forskellige størrelser til at lukke af.

Udover dette er der også behov for områder til projekt og kreativitet, når der er arbejdsopgaver der har brug for at man går væk fra sin plads og ud i samarbejde med større eller mindre projektgrupper.

En god ide er at finde løsninger til afslapningsområder, fællesområder og loungeområder. Disse områder er vigtige at have. Indret med alkover og sofaer for at afskærme men også til afslapning. Det er vigtigt at medarbejdere kan slappe af i sine pauser og skabe en ro omkring sig selv.
 

 

 

Man kan i forskellige situationer have forskellige placeringer på arbejdspladsen. Hvis en medarbejder har en bestemt type opgave i en periode er det ideelt at skabe en en plads til medarbejderen som kan udføre opgaven på bedste vis. Her danner i selv arbejdsstationer til jeres medarbejdere, om det er en enkel eller i en gruppe.

 

Indret kantiner med en afslappende atmosfære. Dine medarbejder slapper af når de er til frokost og skal dermed også have følelsen af dette. Dan en god afslapningszone.


Vi vil hjælpe vores kunder med at skabe de bedste arbejdspladser og give dem de nyeste og selvfælgelig tænkes der også i 
komfort og ergonomiske løsninger.

Vi samarbejder med verdens bedste designere og producenter.

 

Vi giver kun råd ud fra de krav vi selv lever op til og den ergonomi og funktionalitet vores møbler har på kontraktmarkedet. Vi kigger på hvilken arbejdsform der skal bruges møbler til samt hvilke forhold der er i forbindelse med hårdt brug og slid.